[wpml_language_selector_widget]
El tiempo - Tutiempo.net

CASA CON GUIÑO landelijke accommodatie

CASA CON GUIÑO landelijke accommodatie

Wink House is een oude boerderij die we hebben gerenoveerd (Sjaklien Euwals en Jan Katuin). We bieden ons lichte, luchtige en ruime appartement te huur aan als vakantiehuis terwijl we in de rest van het huis wonen, zodat we hulp en advies kunnen bieden, mocht je dat nodig hebben. Casa con guño, ‘het huis met een knipoog’ (tot leven!), ligt in het hart van Andalusië, op slechts een uur rijden van de luchthaven van Granada en 80 minuten van de luchthaven van Malaga.

Het vakantiehuis (85m² + 80m² terras) is volledig ingericht voor 2 personen.

Beneden: hal, woonkamer met keukenhoek, badkamer en toilet. Boven: 2 slaapkamers.

Op het beschutte privéterras bevindt zich een loungepool met verzonken zitplaatsen (200 x 200 cm en 120 cm diep), voor exclusief gebruik, waar u in het water kunt zitten en ontspannen, genietend van een glas wijn of gewoon genieten van de zon.

Het vakantiehuis heeft een adembenemend uitzicht over de prachtige vallei van “Los Agrazales” en we hebben een ‘mirador’ op het terras gecreëerd, waar u heerlijk kunt zitten en naar de vallei kunt kijken en wegdromen van het schijnbaar eindeloze landschap.

Alle bekende steden zoals Granada, Córdoba, Jaén en Málaga zijn met de auto in een uur en 15 minuten te bezoeken. Vlakbij het huis ligt het prachtige meer van Iznájar en de mooie witte dorpjes Iznájar, Rute, Algarinejo, Priego de Córdoba en Montefrio. U kunt de onbekende Spaanse Andalusische dorpjes ontdekken, maar ook wandelen langs fantastische olijfgaarden en er is de mogelijkheid om te mountainbiken. Hou je van geocachen? Er zijn veel verborgen schatten rond het meer van Iznájar.

Het dorpszwembad (open in juli en augustus) en restaurants/bars in Fuentes de Cesna liggen op 5 minuten rijden van casa con guiño en de steden Algarinejo en Iznájar op 15 minuten rijden.

Video

Galería

Contacto

Ubicación