[wpml_language_selector_widget]
El tiempo - Tutiempo.net

De grot van de toekomst

De grot van de toekomst

De kamer behandelt de toekomst van grotten als woningen en de plaatsen in de wereld waar grotten nog steeds een gebruikte en bloeiende habitat zijn..

In de volgende module neemt het bezoek ons ​​mee in het gebruik van grotten vandaag als menselijke habitat. De verschillende soorten grotwoningen, hun geografische spreiding, karakteristieke elementen, enz. Dit gebied bevindt zich in de voorkamer van de volgende grot en bestaat uit een grote muurschildering naast de trap die een overzicht geeft van dit onderwerp.

Men mag niet vergeten dat grotten momenteel een van de meest aantrekkelijke bijzondere accommodaties voor toeristen zijn en dat ze een belangrijke steun kunnen zijn voor de ontwikkeling en diversificatie van de economie. Vervolgens betreedt u een grot die is ingericht om een ​​grot van de toekomst na te bootsen, met avant-garde en functioneel meubilair waar een visie wordt voorgesteld van hoe de grot er in de toekomst uit zal zien. Het zal dienen om thema’s te introduceren die even belangrijk zijn voor ontwikkeling als duurzaamheid, efficiëntie, bioklimatisme, de informatiemaatschappij.

Video

Galería

Contacto

Ubicación