[wpml_language_selector_widget]
El tiempo - Tutiempo.net

MOLINO ALBEJANAR landelijke accommodatie

MOLINO ALBEJANAR landelijke accommodatie

Molino Albejanar is een landelijke accommodatie in een gebouw met een bijzondere architectuur uit de 17e eeuw. Het is gerestaureerd als een volledig verhuurd vakantiehuis voor een maximale capaciteit van 10 personen.
Gelegen op een eigen terrein van ongeveer twee hectare midden in de natuur, aan de voet van een rivier die water opvangt uit de Sierra Albayate. Genesteld in het hart van Andalusië, wordt het omgeven door dorpen en steden van grote historische en culturele betekenis. De natuurlijke omgeving biedt u een sfeer van rust en kalmte, in een uitzonderlijke omgeving, omringd door uitgestrekte olijfgaarden en bergen die het Andalusische binnenland perfect vertegenwoordigen.

Het comfortabele verblijf heeft ervoor gekozen om de oude machines te integreren met een zorgvuldige decoratie. Het traditionele aroma van de constructie op basis van steen, hout en leem zorgt voor een warme sfeer verborgen achter de grote ramen. In de vele buitenruimtes heeft het een groot terras en een prachtig privézwembad voor het plezier van familie en vrienden.

Video

Galería

Contacto

Ubicación