[wpml_language_selector_widget]
El tiempo - Tutiempo.net

VVV-kantoor en Interpretatiecentrum La Cueva

VVV-kantoor en Interpretatiecentrum La Cueva

Openingstijden: donderdag t/m zondag van 10:00 tot 14:00 uur

Het hele jaar behalve: niet-vakantiemaanden, 25 december, 1 januari en 1 mei.

De volgende diensten worden geleverd door het VVV-kantoor van Algarinejo:

Aandacht en informatie face-to-face en telefonisch. We doen er alles aan om waarheidsgetrouwe en bijgewerkte informatie direct aan te bieden op het moment dat een bezoeker hierom vraagt.

Verspreiding van kaarten, brochures en toeristisch promotiemateriaal van de gemeente, de regio en de provincie. We doen er alles aan om toeristisch materiaal in papierformaat bij het VVV-kantoor beschikbaar te hebben voor iedereen die erom vraagt.

Algemene informatie over monumenten, musea en aanvullend aanbod op lokaal en provinciaal niveau. We verbinden ons ertoe om twee keer per jaar de openingstijden van lokale en regionale monumenten te herzien.

Algemene informatie over accommodatie en restaurants op lokaal en provinciaal niveau. We verbinden ons ertoe om ten minste jaarlijks een lijst op te vragen van de toeristische accommodatie in de gemeente die is geregistreerd in het register van toeristische activiteiten van Andalusië.

Informatie over dienstregelingen van de verschillende onderdelen van het vervoer. We doen er alles aan om informatie over dienstregelingen en de locatie van het openbaar vervoer te verstrekken op het moment dat een bezoeker daarom vraagt.

Organisatie van rondleidingen direct naar de Interpretatiecentra tijdens hun bezoekersuren. Op het moment dat een bezoeker een van de twee Interpretatiecentra van de gemeente betreedt, beloven we u persoonlijk te helpen en op uw verzoek een rondleiding te geven.

Organisatie van begeleide routes voor groepen door de verschillende paden van het netwerk van routes van de gemeente, voorafgaand akkoord, minimaal 48 uur. vooraf. We doen er alles aan om rondleidingen aan te bieden aan groepen van minimaal 10 personen, op voorwaarde dat ze dit minimaal 48 uur voor de voorgestelde dag aanvragen.

Organisatie van begeleide bezoeken aan de Cooperativa Aceites Algarinejo S.C.A, vooraf overeengekomen, minimaal 48 uur. vooraf. We doen er alles aan om rondleidingen aan te bieden aan groepen van minimaal tien personen, op voorwaarde dat ze dit minimaal 48 uur voor de voorgestelde dag aanvragen.

Video

Galería

Contacto

Ubicación